top of page

Werkwijze

 

In onze gesprekken hebben wij bijzonder aandacht voor jouw verhaal. Dit helpt om de problemen en emotionele gebeurtenissen te kunnen ordenen, deze te begrijpen en daardoor beter naar de toekomst te kunnen kijken. Wij hebben ervaren dat wanneer jij je verhaal vertelt en durft terug te kijken, je jezelf kan helpen ontwikkelen. Gesprekstechnieken zijn niet leidend in onze praktijk. Juist hetgeen jij te vertellen hebt in contact met ons als behandelaar is wat er voor ons toe doet.

 

Tijdens een vrijblijvend gesprek, onder het genot van een kopje koffie of thee, kunnen we kennismaken en samen bespreken wat wij voor jou/ jullie kunnen betekenen..

 

De duur van het traject is voor iedereen anders. Ieder mens is anders en iedere omstandigheid is anders. Dit gaat in overleg met jou/jullie.

271770686_121713347026461_7062798515213369198_n_edited.jpg
thumbnail_image001 (1)_edited.jpg

Tarieven

 

Een coaching traject is een waardevolle investering in jezelf en je relatie(s).

Praktijk Saar maakt onderdeel uit van het team van FamilySupporters Noordoost Gelderland. De gemeentes in de Achterhoek hebben een contract met hen en kunnen onze hulp vergoeden op het Subsegment Ondersteuning. Daarvoor kun je contact leggen met het sociaal wijkteam in jouw gemeente.

Kennismakingsgesprek: Gratis

 

Individuele coaching: €75,- per uur

 

Coaching bij opvoeding na scheiding:  €75,- per uur

 

Begeleiding bij omgang: Tarief in overleg

 

Relatietherapie: €125,- per sessie van 1,5 uur

 

Traject na scheiding: €125,- per sessie van 1,5 uur

bottom of page